• side_banner

Vasketeknologi skaper et nytt sunt liv!SSWW skinner på kjøkken- og badutstillingen i Shanghai i 2024!

Den 14. mai åpnet den 28. China International Kitchen and Bathroom Facilities Exhibition (referert til som "KBC") offisielt på Shanghai New International Expo Center, og samler mer enn 1500 kjente kjøkken- og baderomsmerker rundt om i verden for å konkurrere og presentere deres produkter på en konsentrert måte Bransjeledende teknologi, banebrytende produkter og banebrytende design.Med temaet "Vasketeknologi, sunt liv", gjorde SSWW en fantastisk opptreden med en serie innovative teknologier og storslåtte nye produkter, og bringer en helse- og velværefest som perfekt integrerer sunn natur og avansert teknologi!

HH1

Vannvask frisker opp den visuelle presentasjonen
Med oppgraderingen og utviklingen av nasjonal levestandard har forbrukernes krav til «helse» og «velvære» blitt stadig mer fremtredende.Temaet for SSWWs stand delta - "Healthy Life with Washing Technology" er akkurat det forbrukerens mål, som en teknologipioner i bransjen, har skapt en serie sunne sanitærprodukter gjennom det teknologiske gjennombruddet og innovasjonen til "Washing Technology" for å møte behovene til moderne mennesker.Jakten på helse og velvære fører til legemliggjørelsen av en sunn baderomslivsstil.

HH2
HH3

Når vi gikk inn i SSWW-standen, ble temaet "Vannvasketeknologi for sunt liv" mer konkret reflektert.SSWW-standen tar sansen for vitenskap og teknologi som sitt kjernedesignkonsept, integrerer utsøkt designspråket til "vannelementer" og "fremtidig teknologi", og integrerer det i visningsteknikkene til moderne bomiljøer.Gjennom den innovative metoden for tredimensjonal konstruksjon, viste standen ikke bare en ny form for fremtidig badromsestetikk, men tolket også dypt den vakre visjonen om den harmoniske sameksistensen av teknologi og menneskelige bosetninger.

Utmerkede nye produkter, skaper et sunt valg

"Vasketeknologi" går gjennom produktskaping og forskning, og en rekke banebrytende nye produkter som smarte toaletter, dusjutstyr, badekar og kommersielle produkter er utstilt, og gir forbrukerne en iterativt oppgradert helse- og velværelivserfaring i alle. aspekter, kategorier og scenarier.Så snart SSWW nye produkter ble avduket, tiltrakk de seg mange baderomseksperter, hjemmebloggere og forbrukere til å besøke butikken.

SSWW demonstrerte også profesjonelle kommersielle romløsninger, og fokuserte mye på de tre store offentlige baderomsscenariene "folkehelse", "mødre- og spedbarnsomsorg" og "aldring og velvære".«Folkehelse»-løsningen er basert på konseptet «humanisering + miljøvern» og benytter en komplett produktmatrise, energibesparende kontrollsystem og effektive leveringsmuligheter for å skape et rent, miljøvennlig og barrierefritt folkehelserom.

"Mødre- og spedbarnspleie"-løsningen tar i bruk et mer humant detaljert design, mer hudvennlige antibakterielle materialer og myke farger for å skape et behagelig, varmt og sunt mødre- og spedbarnsomsorgsmiljø.

"Aldersvennlig helsevesen"-løsningen bruker aldringsvennlig design og intelligent teknologiassistanse for å løse problemene til eldre brukere som mobilitetsproblemer og levevansker, og beskytte eldres lykkelige liv.

I tillegg har nulltrykks flytende badekar og 1950-tallets Hepburn-serie hudforskjønnende dusj med luksuriøst, high-end, fasjonabelt retroutseende og oppgradert vasketeknologi også blitt populære interaktive innsjekkingspunkter for publikum.Alle stoppet foran SSWW sine produkter, noe som gjorde at standen fortsatte å bli populær, noe som gjorde SSWW til en av de mest populære standene i museet!

Hval hopper i 30 år, skinner i Shanghai!I anledning SSWW 30-årsjubileum fulgte SSWW nøye de faktiske behovene til forbrukerne på denne kjøkken- og baderomsutstillingen i Shanghai, demonstrerte en rekke teknologiske innovasjoner, perfekt integrerte moderne teknologi og helsevesenkonsepter og brakte enestående fordeler for brukerne.En sunn baderomsopplevelse.Ser frem til fremtiden, vil merkevaren SSWW fortsette å være forpliktet til å utvikle sunne, komfortable og humaniserte helhetlige baderomsløsninger, og utforske og skape en sunn og vakker livsstil med forbrukere.


Innleggstid: Jun-06-2024